BLOG - Online MARK
Online MARK
Shares

Conteaza lungimea articolelor de blog? Vezi de ce

De ce articolele lungi conteaza si cum sa le faci sa lucreze pentru tine. La momentul actual exista o multime de bloguri populare despre SEO care subliniaza importanta articolelor mai lungi si le considera mai bune decat cele mai scurte. Sigur, este valabila si viceversa.

Citeste mai departe

5 moduri prin care marketing automation este diferit de e-mail marketing

Shares

In cazul in care cauti un instrument de automatizare de marketing potrivit pentru afacerea ta, atunci următoarea întrebare ar fi aparut la un moment dat in procesul de cercetare: “Cum difera un sistem de automatizare de marketing de un furnizor de servicii de e-mail (Email service provider – ESP)?”

Citeste mai departe

Strategia de Content Marketing: Un ghid pentru incepatori si nu numai

Indiferent daca esti incepator in ceea ce priveste content marketing-ul sau il folosesti de ceva timp, planul pe acest nou an va trebui sa fie cel mai bun.

Citeste mai departe

Marketing vs Vanzari, adevarata diferenta dintre cele doua

Shares

O data cu infiintarea acestor termene a inceput si o adevarata batalie: Marketing versus Vanzari Unii oamenii pot sa jure ca marketingul determina vanzarile, altii ar pune pariu pe viata lor ca vanzarile nu au nevoie de marketing pentru a inflori. Indiferent ce crezi in acest moment, este foarte important sa stii diferentele in cele […]

Citeste mai departe

Cum sa iti creezi planul de Marketing pentru 2017

Shares

Dat fiind faptul ca anul 2016 a luat sfarsit, acum este momentul ideal sa te gandesti la planul de marketing pentru noul an. Ce a mers bine? Ce nu a mers? Ce strategii noi vei incerca in anul 2017? Desigur, suntem incantati sa te ajutam cu un plan de marketing comprehensiv pentru afacerea ta (Contacteaza-ne […]

Citeste mai departe

Cum ne influenteaza imaginile in mediul online, dar si in viata de zi cu zi

Shares

In viata de zi cu zi, imaginile predomina in rolul de asimilare a informatiilor, astfel noi suntem influentati de orice imagine sau simbol care apare in campul vizual. Orice reprezentatie este caracterizata de culorile care fac diferenta dintre un website si un wireframe.

Citeste mai departe
9 Moduri de a-ti imbunatati Content Marketing-ul in 2017, gasesti aici o lista de idei si strategii pentru a intrece orice concurenta la Content Marketing

9 Moduri de a-ti imbunatati Content Marketing-ul in 2017

„Continutul este rege” „Toata lumea investeste in content marketing” „Content marketing-ul este singurul tip de marketing ramas” Sunt sigur ca ai mai auzit propozitiile de mai sus. Insa te intreb: ce inseamna ele cu adevarat? Ce vor sa transmita?

Citeste mai departe

9 moduri de a crea un brand din afacerea ta

Shares

Branding-ul este la fel de important pentru întreprinderile mici, cum este pentru cele mari. De multe ori brandurile mici isi propun sa atraga acei consumatori care prefera firmele independente si nu marile branduri.

Citeste mai departe

Cum sa iti alegi logo-ul perfect pentru firma ta

Iti poti imagina celebrul logo al celor de la MCDonald’s ca fiind de culoare roz? Sau cum ar fi ca logo-ul Google fie negru? Sau sigla Coca-Cola de o cu totul alta culoare si alt tip de text?

Citeste mai departe

5 sfaturi pentru un PR puternic in era digitala

Orice proprietar de afacere stie ce inseamna public relations! Sa fii observat de persoana care trebuie sau de publicatia care trebuie este un lucru esential.

Citeste mai departe