BLOG - Online MARK

Cuvinte de aur – Claude Hopkins

Shares

„Nimeni, la orice nivel, nu ar trebui sa aiba nimic de-a face cu publicitatea pana cand nu a citit aceasta carte de sapte ori”, scrie David Ogilvy, recunoscutul om de publicitate. „A schimbat cursul vietii mele. Daca cititi aceasta carte, nu veti scrie niciodata alta reclama proasta.” 

Citeste mai departe

Cat de mult inseamna customer service pentru tine?

Shares

Customer service este viata oricarei afaceri. Puteti sa oferiti promotii, sa reduceti preturile pentru a aduce cat mai multi clienti, dar daca nu-i puteti determina pe unii dintre acestia sa revina, afacerea dumneavoastra nu va fi profitabila pentru mult timp. Cand va ganditi la customer service, cu ce branduri tindeti sa il asociati? Noi spunem BMW pentru ca sunt renumiti pentru un customer service incredibil, in timp ce un alt brand de masini precum Range Rover nu au cel mai bun serviciu, dar sunt cunoscuti pentru masinile lor de lux. Pe cealalta parte, as putea sa ma orientez spre achizitionarea unui Ford Focus […]

Citeste mai departe

Stiai ca unicornii au acaparat lumea businessului?

Shares

Toti am fost pasionati in copilarie de povestile pe care le auzeam inainte de culcare, de personajele supranaturale cu puteri magice si de happy-end-uri. Astazi, lumea se afla intr-o continua dezvoltare, iar unicornii par ca au acaparat domeniul business. In ciuda faptului ca sunt considerate fiinte mitologice, unicornii din lumea de business sunt cat se […]

Citeste mai departe

Ai intampinat bariere in comunicarea online?

Shares

Comunicarea este mult mai bogata, mai subtila si mai complexa decat o simpla schimbare de replici intre un receptor si un expeditor. In zilele noastre, comunicarea si tehnologia joaca un rol semnificativ in viata de zi cu zi.

Citeste mai departe

Conteaza lungimea articolelor de blog? Vezi de ce

De ce articolele lungi conteaza si cum sa le faci sa lucreze pentru tine. La momentul actual exista o multime de bloguri populare despre SEO care subliniaza importanta articolelor mai lungi si le considera mai bune decat cele mai scurte. Sigur, este valabila si viceversa.

Citeste mai departe

5 moduri prin care marketing automation este diferit de e-mail marketing

Shares

In cazul in care cauti un instrument de automatizare de marketing potrivit pentru afacerea ta, atunci următoarea întrebare ar fi aparut la un moment dat in procesul de cercetare: “Cum difera un sistem de automatizare de marketing de un furnizor de servicii de e-mail (Email service provider – ESP)?”

Citeste mai departe

Strategia de Content Marketing: Un ghid pentru incepatori si nu numai

Indiferent daca esti incepator in ceea ce priveste content marketing-ul sau il folosesti de ceva timp, planul pe acest nou an va trebui sa fie cel mai bun.

Citeste mai departe

Marketing vs Vanzari, adevarata diferenta dintre cele doua

Shares

O data cu infiintarea acestor termene a inceput si o adevarata batalie: Marketing versus Vanzari Unii oamenii pot sa jure ca marketingul determina vanzarile, altii ar pune pariu pe viata lor ca vanzarile nu au nevoie de marketing pentru a inflori. Indiferent ce crezi in acest moment, este foarte important sa stii diferentele in cele […]

Citeste mai departe

Un an nou, un plan nou de Marketing si cateva sfaturi pentru crearea lui

Shares

Dat fiind faptul ca anul 2016 a luat sfarsit, acum este momentul ideal sa te gandesti la planul de marketing pentru noul an. Ce a mers bine? Ce nu a mers? Ce strategii noi vei incerca in anul 2017? Desigur, suntem incantati sa te ajutam cu un plan de marketing comprehensiv pentru afacerea ta (Contacteaza-ne […]

Citeste mai departe

Cum ne influenteaza imaginile in mediul online, dar si in viata de zi cu zi

Shares

In viata de zi cu zi, imaginile predomina in rolul de asimilare a informatiilor, astfel noi suntem influentati de orice imagine sau simbol care apare in campul vizual. Orice reprezentatie este caracterizata de culorile care fac diferenta dintre un website si un wireframe.

Citeste mai departe
>