Despre Online MARK - Online MARK

Despre noi, Online Mark

Misiunea noastra este sa dezvoltam si sa aplicam strategii si solutii de marketing online, concepute prin creativitate, exigenta si pasiune, particularizate dupa domeniul fiecarui business, pentru a aduce valoare in afacerea de success a clientilor nostri.

POVESTEA NOASTRA

Echipa ONLINE MARK prinde viață într-o perioada a vietii care pune presiune pe răspunsul la întrebarea „ Ce vreau să fac după finalizarea licenței?”

Pe scurt, fiindcă aveam visul construirii unei afaceri, universul a adus oportunitatea care urma să contribuie la îndeplinirea visului și asta chiar mult mai devreme decât ne-am fi gândit, mai exact înainte de gasirea raspunsului propriu-zis.

Știind că „Viața este 10% ce ți se întâmplă și 90% cum reacționezi la ce se întâmplă” după cum spune Charles Swindoll, am reacționat imediat la oportunitatea ivită, trecând peste presiunile celor care insistau că este mai important să termini o facultate si sa te angajezi, decât să ne încurcăm cu un proiect „greu” care, în realitate urma să ducă la îndeplinire visului nostru.

Dar lucrurile au funcționat întocmai după cum am reacționat la oportunităte iar în final am absolvit facultatea, ne-am dezvoltat și ideea, rezultând echipa ONLINE MARK.

Iar asta nu e tot, abia de aici a început adevărata evoluție.

Aflăm pe zi ce trece, cum proprietarii de afaceri care apelează la serviciile de marketing, de fapt au nevoie de o mai mare claritate si control pentru marketingul realizat specific afacerii lor.

Spre exemplu, niciodată nu va funcționa o strategie de marketing aplicată în industria alimentară și pentru industria creatoare. Dar noi vom particulariza serviciile de marketing pentru fiecare nișă de afacere în parte.

Vrem ca toți clienții noștri să înțeleagă, că în momentul demarării unui proiect de marketing dezvoltat de echipa noastră, el face o investiție importantă în propriul business.

Viziunea Noastra

Combinam creativitatea cu pasiunea pentru marketing in dorinta de a contribui la integritatea si si succesul tipului tau de afacere prin marketing de calitate!


Scopul Nostru

Scopul nostru este sa aducem valoare net superioara oricarui tip de afacere prin promovarea online.


Misiunea noastra

Dezvoltam si aplicam strategii si solutii de marketing online concepute prin creativitate, exigenta si pasiune, in scopul de a aduce valoare pentru afacerea clientului nostru.


Valorile noastre

1. PASIUNE

Fii devotat lucrurilor pe care le faci si fii profund pasionat de munca ta. Munca, care, daca o faci cu pasiune, e precum un dans, un joc.

2. SINCERITATE

In orice situatie te afli, fii sincer cu tine si cu cei din jur. Chiar daca ai uitat, ai gresit, ai ignorat, fii sincer. Caracterul sincer va delimita placerile de neplaceri si iti va crea o viata linistita, sau mai bine zis, echilibrata.

3. ECHILIBRU

Atat timp cat acord importanta, in mod egal, vietii profesionale si personale, conflictele interioare si exterioare din viata mea vor fi diminuate semnificativ.

4. SERIOZITATE

Un aspect foarte important pentru afacere, il dezvoltam zilnic tinand cont de corectitudine, punctualitate, intelegere reciproca, lucruri ce duc la succesul afacerii.

5. PUNCTUALITATE

Suntem punctuali, ne respectam termenul promis si facem tot posibilul ca fiecare client sa simta acest lucru.

6. TRANSPARENTA

Suntem transparenti cu clientii in tot ceeea ce spunem si facem. Dezbatem ideile, nu criticam oamenii.

7. CALITATE

Aplicam oricand calitatea superioara in serviciile oferite clientilor nostril, in schimbul cantitatii si transmitem acest lucru si clientilor nostri prin rezultatele pe care le obtinem in promovarea afacerilor lor.

8. EDUCATIE

Cunostintele stau la baza dezvoltarii afacerii clientului nostru, de aceea ne pregatim zilnic? pentru imbunatatirea constanta a capacitatilor noastre.

9. BOGATIE

Suntem oameni bogati. Si bogatia noastra nu consta doar in bani. Ea se bazeaza pe ce avem in interior si pe ce transmitem celor din jur. Impactul pozitiv pe care reusim sa lasam in urma va defini bogatia noastra.

10. INFORMARE

Ne informam zilnic pentru a fi la curent cu toate tendintele marketingului si afacerilor din intreaga lume, pentru a putea oferi Solutia cea mai profitabila si potrivita clientului nostru.

11. RESPECT

Dezvoltam respectul in fiecare persoana care intra in echipa noastra pentru ca intentionam sa crestem increderea in fortele proprii a fiecaruia, astfel incat sa dam 100% in tot ceea ce facem.

Cateva din serviciile noastre

Marketing Digital Integrat


Ai o companie destul de mare si vrei sa penetrezi piata nelimitata a internetului?

Vrei ca brandul tau sa fie auzit oriunde?

Grafica Publicitara


Iti doresti un design atractiv si unic pentu materialele tale publicitare?
Iti doresti sa captezi atentia potentialilor tai clienti prin orice material publicitar?

Optimizare SEO


Vrei sa furnizezi motoarelor de cautare, precum Google acele informatii critice despre afacerea ta, iar acestea sa te plaseze printre primele rezultate in paginile de cautare?

 

Website Design


Clientii tai nu-ti vor acorda o a doua sansa pentru a face prima impresie!
Permite-ne sa te ajutam in crearea unui site care ofera o prima impresie remarcabila prin viteza, experienta a utilizatorului placuta si accesibilitate sporita.

Content Marketing


Poate te intrebi de ce ai avea nevoie de content marketing?

Deoarece acesta este un mijloc de a te conecta si interactiona cu clientii la un nivel pe care nu-l pot atinge celelalte ramuri ale marketing-ului digital.

 

Echipa noastra:

IRINA FALTICEANU

Managing Partner & HR

MARCEL MOTRUC

Marketing Strategist & SEO

VADIM MOTRUC

SQL & JAVA Developer

STEFAN DANIEL VANDALAC

Content Marketer & Copywriter

Locul tau aici!

Trimite-ne CV-ul tau: CONTACT

Cunoaste-ne si pe Blog

Cuvinte de aur – Claude Hopkins
„Nimeni, la orice nivel, nu ar trebui sa aiba nimic de-a face cu publicitatea pana cand nu a citit aceasta carte de sapte ori", scrie David Ogilvy,[...]
Cat de mult inseamna customer service pentru tine?
Customer service este viata oricarei afaceri. Puteti sa oferiti promotii, sa reduceti preturile pentru a aduce cat mai multi clienti, dar daca nu-i puteti determina pe unii dintre acestia sa revina, afacerea dumneavoastra nu va fi profitabila pentru mult timp. Cand va ganditi la customer service,[...]
Stiai ca unicornii au acaparat lumea businessului?
Toti am fost pasionati in copilarie de povestile pe care le auzeam inainte de culcare, de personajele supranaturale cu puteri[...]
Ai intampinat bariere in comunicarea online?
Comunicarea este mult mai bogata, mai subtila si mai complexa decat o simpla schimbare de replici intre un receptor si[...]
Internship disponibil: dobandeste experienta practica si de valoare in web design!
Scopul nostru este să iți facilităm tranziția dinspre cadrul academic înspre rigorile și cerințele unui mediu de lucru profesionist. Câștigând[...]
Conteaza lungimea articolelor de blog? Vezi de ce
De ce articolele lungi conteaza si cum sa le faci sa lucreze pentru tine. La momentul actual exista o multime[...]
5 moduri prin care marketing automation este diferit de e-mail marketing
In cazul in care cauti un instrument de automatizare de marketing potrivit pentru afacerea ta, atunci următoarea întrebare ar fi[...]
Strategia de Content Marketing: Un ghid pentru incepatori si nu numai
Indiferent daca esti incepator in ceea ce priveste content marketing-ul sau il folosesti de ceva timp, planul pe acest nou[...]
Marketing vs Vanzari, adevarata diferenta dintre cele doua
O data cu infiintarea acestor termene a inceput si o adevarata batalie: Marketing versus Vanzari Unii oamenii pot sa jure[...]
>